ElectrocasniceElectrocasnice mici

Cum sa alegi cel mai bun espressor pentru cafea

Nimic nu se compară cu o cafea aromată

Deci, sunteți interesat de obținerea unui espressor de cafea, astfel încât să puteți prepara o cafea espresso autentică, cappuccino și latte chiar în bucătăria proprie.

Aceasta este cu siguranță o idee minunată dacă iubiți o cafea bună și, cu puțină îndrumare, ar trebui să puteți alege cea mai bună mașină de espresso pentru a vă satisface nevoile, dorințele și bugetul individual.

Cu o mașină bună, o cafea espresso de calitate, puțină practică și puțină răbdare, în curând poți să-ți umpli ceașca cu o delicată pură. Și frumusețea de a deține și de a-ți stăpâni mașina espresso este că poți prepara o cafea proaspătă ori de câte ori vrei, așa cum îți place, și la o fracțiune din costul de la restaurant sau cafenea. Majoritatea aparatelor de espresso pe care le recomand includ și o baghetă cu aburi pentru laptele de spumare, pentru a putea prepara și băuturi cappuccino și latte.

Ambele forme sunt corecte espresso, sau expresso. Noi, românii folosim expresor din comoditate. Dublu s sau cu x, nu contează.

Ce tip de espressor pentru cafea sa cumpărăm?

Există cinci tipuri generale de aparate de expresor de cafea descrise mai jos.

Primul pas în procesul dvs. ar trebui să fie acela de a restrânge căutarea tipului de aparat care este cel mai bun pentru voi. Acest lucru va depinde de mai mulți factori, printre care:

Usurinta de operare dorita, incluzand pasii necesari pentru preparare, efortul necesar pentru a optimiza gustul de espresso, echipamentele suplimentare care pot fi necesare (cum ar fi un aparat de ras cafea) si cerintele de curatare / intretinere.

Preferința voastră, fie pentru simplitate, fie pentru o sofisticare high-tech cu multe funcții și funcții automate.
Unele aparate sunt foarte mici și compacte, în timp ce altele (în special mașinile super-automate) pot fi destul de mari, dificil de găsit loc într-o bucătărie de bloc tipică.

Și nu în ultimul rând, bugetul dvs.

Merita sa cumparam un espressor pentru cafea ieftin?

Nu trebuie să cheltuiți o avere pentru a savura espresso, cappuccino și băuturi latte autentice, autentice. Mai importanta este calitatea cafelei espresso și a mașinii de măcinat cafea.

Cu acest lucru în minte, este important să știți că nu puteți prepara un espresso adevărat cu aparatele ieftine „espresso” (alimentate cu aburi, fără pompă de presiune), dar calitatea este ok si la cafelele facute de un expressor ieftin.

Tipuri de espressoare

  1. Expresor de cafea semi-automat
  2. Expresor full-automat sau super-automatic
  3. Expresor manual
  4. Expresor cu capsule
  5. Expresor cu aburi

Acestea sunt principalele categorii de expresoare de cafea.

Nu o să lungesc articolul pentru a explica fiecare expressor in parte, dar o sa scriu cate un articol separat pentru fiecare categorie de expresoare in viitorul nu foarte indepărtat.

Iata și un model pe care l-am recomandat mai multor prieteni și sunt foarte încântați.

Este un model ieftin semi-automat.

Recomandare espressor ieftin 2018

Espressor manual Saeco

expresor de cafea 2018

 

Cel mai bun espressor in opinia noastra la raportul calitate-pret, poate prepara doua cafele espresso mici. Are si optiunea de spumare a laptelui pentru a prepara latte.

Este usor de folosit si foarte fiabil. Recomandam cafeaua Tchibo albastra macinata pentru acest espressor.

Pareri pro:

  • pret
  • cafea cu aroma puternica
  • rezistenta se incalzeste repede

Pareri contra:

  • nu este automat
Tags

xTz

Urmărim cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă aratăm ce este nou, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de noile tehnologii moderne din viața dumneavoastră

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close