Tehnologie

Boxe portabile wireless foarte bune

Recomandare boxe portabile fara fir

Există multe genuri diferite de boxe portabile wireless, fiecare având abilitățile proprii. Boxele pot, de asemenea, cădea ușor în mai multe genuri în același timp, complicând lucrurile în continuare. Sperăm că, după ce ați citit acest ghid, veți avea o idee mai bună despre tipul de boxe sau despre caracteristicile acesteia, care vi se vor potrivi cel mai bine.

Când vine vorba de boxe portabile, cele Bluetooth sunt, în general, cele mai puțin interesante. Bluetooth vă limitează pur și simplu în ceea ce puteți face în comparație cu cele echipate cu Wi-Fi.

Ele sunt bune pentru un lucru, totuși, și aceasta este portabilitatea lor. Difuzoarele Bluetooth vor alcătui preponderent cota de piață alimentată de baterii, făcându-le opțiuni excelente pentru portabilitate.

Bluetooth, de asemenea, tind să aibă un cost semnificativ mai mic asociat cu acestea – un factor important pentru mulți. Un punct de preț mai mic aduce și o piață mai saturată. O căutare pe google pentru „boxe Bluetooth” oferă rezultate de peste 20.000 de rezultate. Acest lucru izolează designul și calitatea sunetului ca fiind cele două aspecte importante ale unui difuzor Bluetooth. Cei mai mulți vor împărtăși aceleași caracteristici, de multe ori, inclusiv un microfon pentru efectuarea de apeluri prin difuzor, comenzi ale butoanelor pentru a manipula redarea și adesea o modalitate de a declanșa Siri.

O caracteristică pe care o vedem un pic mai puțin frecvent, dar care este deosebit de utilă, este un port USB încorporat. Deoarece aceste difuzoare sunt adesea folosite și outdoor, este deosebit de util să aveți un port de încărcare USB pentru a porni telefonul în același timp.

Avantaje si dezavantaje boxe portabile

Văzând că anumite boxe portabile Bluetooth se bazează frecvent pe baterii, acest lucru poate avea un impact asupra a două aspecte – durata și volumul bateriei. Cu o baterie mai slabă, se pot aștepta volume mai mici. Dimpotrivă, volumul mai ridicat poate duce la o durată de viață mai scurtă a bateriei. O boxa cu fir nu are neapărat aceste limitări.

La redarea audio, Bluetooth este de obicei sursa. Ele nu au mijloacele de a transporta nimic fără un dispozitiv gazdă, fie că este vorba de un telefon, de o tableta, de un computer etc. De asemenea, se va baza pe un alt dispozitiv, astfel încât utilizatorul va trebui întotdeauna să se afle în apropiere.

Păreri pro:

 • Adesea portabil
 • Frecvent au baterii încorporate
 • Majoritatea au butoane hardware integrate pentru a controla redarea
 • De obicei, lucrați cu difuzor
 • Mai mare și mai accesibil
 • Le puteti conecta si la laptop

Păreri contra:

 • Tendința ca difuzoarele sa scoată sunete mai slabe
 • Va fi întotdeauna dependent de un alt dispozitiv pentru a reda muzică
 • Poate fi redirecționat numai la un difuzor Bluetooth la un moment dat – fără suport pentru mai multe camere
 • Procesul de asociere (împerechere bluetooth) poate fi enervant de fiecare dată sau pentru utilizatorii noi

Pentru cine sunt bune boxele portabile bluetooth?

Boxele portabile cu Bluetooth sunt cele mai bune pentru cei care caută o opțiune cu costuri mai mici, sau cei care au nevoie de portabilitate și nu doresc să fie legați de fire.

Boxele Wi-Fi sunt o opțiune mult mai capabilă comparativ cu un difuzor Bluetooth, conectivitate. Dar, boxele Wi-Fi pot fi toate complicate atunci când vine vorba de caracteristicile lor unice. Acestea pot sprijini diferite platforme de streaming, cum ar fi AirPlay sau Chromecast, pot suporta streaming în mai multe camere și, eventual, pot avea asistenți inteligenți.

Difuzoarele Wi-Fi tind să necesite conectarea permanentă la priză, dar multe boxe pot fi destul de puternice. De asemenea, au tendința de a avea mai mult sunet premium. Pentru audiofilii care doresc să meargă wireless, Wi-Fi este destul de mult o necesitate.

Alături de toate funcționalitățile nou-descoperite, în general, se înregistrează frecvent prețuri mai mari, deși nu întotdeauna.

RECOMANDARE BOXE PORTABILE FĂRĂ FIR

Boxa portabila Sony

cele mai bune boxe portabile 2018Sony este bine-știut ca fiind un brand de top pentru gadgeturile cele mai bune din industria sunetului. Acest model de boxa portabilă este cel mai bine vandut model. Sunetul puternic și de calitate face acest tip de boxe portabile wireless cele mai bune din acest articol. E drept, nu sunt cele mai ieftine , dar cu siguranță este cea mai bună boxă fără fir din această categorie de preț. Este foarte compactă, autonomie mare, difuzoare de calitate superioara, construcție solidă ce rezistă și pe ploaie. Nu este submersibilă, dar este rezistentă la picăturile de apă căzute pe ea.

Păreri pro:

 • calitate sunet bună
 • puternică
 • compactă
 • are led-uri interactive

Păreri contra: 

 • prețul puțin măricel

[taq_review]

Boxa Portabila JBL Extreme

cea mai buna boxa portabila fara fir jblUn alt brand cu reputație mare în industria de boxe portabile fără fir. JBL sunt de asemenea renumiți și pentru boxele de calitate pentru mașini sau pentru home media. Ei bine, această boxă porabilă este foarte bună și pentru motocicliști. Design-ul este atipic, basul vine din laterală, 2 astfel de boxe portabile sincronizate o să transforme orice cort, intr-un club practic. Sunetul este foarte puternic și de calitate chiar și la volum maxim.

Păreri pro:

 • bas plăcut
 • compact
 • design plăcut
 • calitate sunet

Păreri contra: 

 • prețul mare

Boxa portabila Ultimate Ears BOOM 2 BrainFreeze

cele mai bune boxe portabileIată și o boxă portabilă de calitate la preț rezonabil. Un brand poate nu atât de renumit ca anterioarele boxe portabile recomandate de mai sus, dar cu siguranță foarte populare pentru cei cu buget limitat. Este foarte compactă, materialul cauciucat, butoane mari pentru controlul volumului. Se sincronizează cu orice dispozitiv smart ce dispune de bluetooth și cel mai interesant este că acest model este submersibil în apă de până la 1 metru adâncime. Indiferent că este pusă într-un cort sau o bucătărie plină de aburi în timp ce gătiți la cuptor

Păreri pro:

 • preț bun
 • compact
 • calitate materiale bună
 • subacvatic până la 1 m adâncime dar pentru perioade foarte scurte de timp.

Păreri contra: 

 • putere sunet nu atât de mare comparativ cu modelele de mai sus de boxe portabile

 

Tags

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 22 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de web developing, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și

Close
Back to top button
Close