Scule electrice & unelte

Cele mai bune bormasini cu acumulator

Ghid alegere cele mai bune bormasini fara fir

Mașina de găurit este un instrument care vă va ajuta să pregătiți găuri de diametru prescris pe mai multe suprafețe, cum ar fi lemn, plăci ceramice, zidărie, suprafețe metalice. Cu toate acestea, burghiul și puterea se schimbă în funcție de suprafața care urmează să fie forată și natura operațiunii. Este cea mai obișnuită și esențială mașină pe care o veți avea nevoie pentru proiectul dvs. de prelucrare a lemnului. De asemenea, majoritatea mașinilor de găurit sunt suficient de durabile pentru a dura o viață, așa că achiziționați una cu grijă. Care sunt cele mai bune bormasini?

În articolul trecut din această categorie, am pus accent pe bormasinile de top cu percutie cu acumulator. Astăzi punem accent pe bormașinile mai ieftine fara fir, dedicate mai mult pentru cei care prelucrează lemnul.

Ce bormasina cu acumulator sa cumpar?

cele mai bune bormasini fara fir

Există diferiți biți de forare/insurubare disponibili pe piață și, în funcție de proiectul dvs., trebuie să le cumpărați separat. În special, pentru proiectele de prelucrare a lemnului, va trebui să cumpărați un burghiu care poate face o gaură fără a deteriora lemnul. Toate mașinile de găurit au burghiuri inter-schimbabile, astfel încât să puteți face gaura de dimensiuni dorite.

Există diferite tipuri de mașini de găurit disponibile cum ar fi electrice, manuale, baterii, etc. Noi, vă recomandăm o mașină de găurit portabilă și ușoară pentru a fi perfectă pentru proiectele voastre personale. Cele pe care le-am selectat noi au fost alimentate pe acumulator. În loc să aleg em o mașină ieftină, am selectat cele mai bune bormasini de la branduri de renume, astfel încât să aibă o durată de viață de zeci de ani.

Nu există lipsă de mașini de găurit pe piață. Vânzătorii oferă mașini de toate felurile; ieftine, precum și costisitoare. În funcție de proiect și de buget, puteți selecta unul. Unele mașini vin cu lanterne, încărcătoare inteligente etc., care vor adăuga în mod evident la costul său. Iată câteva dintre cele mai populare și cele mai bune mașini de găurit vândute online. Puteți alege una dintre acestea pentru proiectul dvs. de prelucrare a lemnului.

Deschide laptopul si verifica ofertele actuale:

Recomandare cele mai bune bormasini cu acumulator

Masina de gaurit Black&Decker

recomandare bormasina cu acumulator 2018Black&decker este o mașină de găurit fără fir, ușoară, cu design compact. Bormasina este ușor de utilizat, în special în spații strânse și închise. Puteți utiliza masina pentru găurirea în lemn, plastic, metal și toate sarcinile de șurub. Datorită greutății sale ușoare, nu veți obosi în timp ce utilizați autofiletanta pentru întreaga zi. Sunt absolut impresionat de ambreiajul cu 11 poziții care asigură un control precis al forajului. Mânerul anti-alunecare oferă o mulțime de confort în timpul forării/infiletarii. Instrumentul are o lumină cu LED-uri care vă poate lumina locul de muncă și vă poate facilita perforarea în locuri întunecate.

Păreri PRO:

 • versatilitate gaurire
 • fiabilitate mare
 • acumulator puternic
 • ușoară
 • ergonomică

Păreri CONTRA:

 • nu are percuție

Bormașină Dewalt compactă

bormasina compacta dewaltMașină de găurit Dewalt: are o gamă de viteze dublă care oferă performanțe optime și este extrem de ușoară în greutate. Nu vă veți simți obosit deloc în timpul utilizării mașinii, deoarece este de numai 2,5 kg în greutate. Instrumentul include două baterii, o cutie de depozitare, o șurubelniță dublă și un încărcător care asigură încărcarea acumulatorului într-o oră. Se poate potrivi în cele mai stricte condiții datorită dimensiunii sale compacte. În plus, motorul puternic de înaltă performanță va oferi mult confort în timp ce este utilizată mai mult timp. Puteți să o utilizați cu ușurință în timp ce realizați cadre, instalați dulapuri sau oricare dintre proiectele personale. Dewalt este un producător de top de instrumente și accesorii care pot fi utilizate pentru uz industrial sau personal, astfel încât să puteți fi siguri că aveți un instrument de cea mai bună calitate pentru un preț rezonabil.

Păreri PRO:

 • raport preț-calitate bun
 • foarte ușoară
 • vine cu 2 acumulatori incluși în pachet
 • geantă de transport inclusă

Păreri CONTRA:

 • capacitate acumulator cam micuță


Bormașină ieftină Steinhaus

bormasina ieftina 2018Iată si cea mai buna bormasina ieftina din acest articol. Brandul nu este unul de top, dar calitatea materialelor din care este făcută această mașină de găurit ne obligă să o punem în acest top cele mai bune bormasini cu acumulator.

Deși greutatea este foarte ușoară, ne dă impresia că este o jucărie, în realitate aceasta are o putere de găurire foarte mare. Materialele sunt de calitate medie. Nu putem să garantăm o durată de viață foarte mare, pentru că ar însemna să scriem articolul dupa ani de utilizare. Însă în teste se comportă ca o bormasina de top.

Păreri PRO:

 • preț mic
 • ușoară
 • are încărcător

Păreri CONTRA:

 • nu include o geantă de transport
 • nu are 2 acumulatori


Masina de gaurit/insurubat Bosch Profesional

masina de gaurit profesionala boschBosch: cred că nu are nevoie de vreo prezentare, pe lângă faptul că ocupă un loc fruntaș în preferințele europenilor, mai mult decât atât au o fabrică deschisă și în România. Această bormașină este din segmentul Professional, pentru cei care nu cunosc, culorile verzi la Bosch sunt dedicate amatorilor, iar cele albastre fac parte din categoria bormașinilor celor mai bune profesionale. Acest model are un motor foarte puternic, periile de carbon se pot înlocui foarte ușor. Vine la pachet cu tot cu o trusă de transport și încărcător rapid. Este destul de ușoară și ergonomică cu materiale de construcție special concepute pentru o durată de viață lungă.

Păreri PRO:

 • ergonomică
 • materiale de construcție de calitate
 • include trusă

Păreri CONTRA:

 • prețul măricel


Masina de gaurit si insurubat (bormasina) Makita

recomandare cea mai bun masina de gaurit makitaMakita:nu putea să lipsească din acest top favoritul nostru Brand. Calitatea materialelor japonezilor este net superioară altor branduri, ceea ce le face cele mai bune bormasini cu durata de viață foarte mare. Este genul de bormașină pe care îl veți face o singură dată în viață și va fi de ajuns. Acest model este de altfel și câștigător al topului din acest articol.

Păreri PRO:

 • greutate mică
 • ergonomică
 • raport calitate-preț-performanță-fiabilitate foarte bun
 • 2 acumulatori incluși
 • 18 trepte
 • valiză transport inclusă
 • funcție încărcare rapida de 25 minute

Păreri CONTRA:

 • nu face de mâncare

S-a încheiat și articolul acesta pentru bormașini axate mai mult pentru segmentul de lucru de prelucrare a lemnului. în articolele trecute am discutat despre bormașinile cele mai bune cu percutie cu acumulator si cu motoare brushless (fara perii).


Branduri de top cele mai bune bormasini

cele mai bune bormasini- brand makita

Makita este o companie producătoare de scule electrice din Japonia. Grupul japonez deține unități de producție de mașini electrice de găurit, șurubelnițe electrice, rotopercutoare, fierăstraie electrice, motofierăstraie, generatoare în Japonia, China, Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Brazilia și Germania. Grupul a fost format în 1915 de către Masaburo Makita în localitatea Nagoya din Japonia având ca domeniu de activitate vânzarea, repararea motoarelor și transformatoarelor electrice. În 1955, Jujiro Goto devine președintele Makita, cel care avea sa transforme compania într-un grup internațional puternic. Corporația Makita a realizat la sfârșitul anului financiar încheiat în martie 2007 afaceri de 1,7 miliarde euro.

Compania este prezentă și în România, unde deține o fabrică de scule electrice în localitatea Brănești, județul Ilfov.

DeWalt (marcă comercială DeWALT) este o marcă americană mondială de scule electrice și unelte manuale pentru industria de construcții, producție și prelucrare a lemnului. DeWalt este o denumire comercială a firmei Black & Decker (S.U.A.), o filială a companiei Stanley Black & Decker.

Compania inițială a fost lansată în 1923 de către Raymond E. DeWalt, inventatorul brațului radial. Compania a crescut rapid și a fost reorganizată și reîncorporată în 1947 ca DeWalt Inc.

După ce a cumpărat compania în 1949, American Machine & Foundry Co., Inc. a vândut-o la Black & Decker în 1960.

Milwaukee Electric Tool Corporation este o marcă a companiei Techtronic Industries, alături de AEG, Ryobi, Hoover, Dirt Devil și Vax. Produce unelte electrice, unelte manuale, clești, ferăstraie de mână, tăietori, șurubelnițe, decupări, cuțite și seturi de scule pentru scule.

În 1924, Milwaukee Tool a introdus „primul burghiu usor portabil, cu o singură mână, de 1/4”, Sawzall 1951 și unelte cu acumulator litiu-ion

Instrumentele sale, cum ar fi contoare de metru, contoare digitale, elemente de nivelare, testeri de iluminat, piese de verificare și recunoaștere, contoare de temperatură, articole termografice și instrumente pentru tăiere, tăiere, găurire și dispozitive de eliminare a materialelor; încărcătoare; și alte produse pot fi găsite în întreaga lume.

Tags

xTz

www.xtz.ro urmărește cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă arată ce este cel mai nou, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de cele mai bune tehnologii moderne din viața dumneavoastră.

Articole similare

comentarii

  1. Salut,
   Nu existau in magazin la momentul cand a fost facut articolul. O sa fie editat cat de curand acest articol si o o sa fie cu siguranta si Metabo in top. La raportul calitate/pret/performanta acelea au fost alese.
   Articolul este mai vechi de 2 ani, sunt doar updatate stocurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close