CasaElectrocasniceMobilier exterior&interiorTehnologie

Cele mai bune oferte de Black Friday 2019

Lista cu oferte pentru Black Friday pentru Emag in 2019

Initial, am vrut sa uploadam intreaga lista de produse ce vor fi la ofertele black friday Emag. Toate potentialele produse cu reduceri reale la ofertele de Black Friday 2019 de la Emag din majoritatea categoriilor de produse: masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica, cuptoare electrice incorporabile , laptopuri, sisteme gaming, televizoare oled 4k etc.

Ce este black friday?

Black Friday este un nume informal pentru vinerea care urmează de Ziua Recunoștinței în Statele Unite, care este sărbătorită în a patra joi din noiembrie. A doua zi de Ziua Recunoștinței a fost privită ca începutul sezonului de cumpărături in sezonul Crăciunului din America din 1952, deși termenul „Black Friday” nu a fost utilizat pe scară largă decât în ​​ultimele decenii pe tot mapamondul.

Multe magazine oferă vânzări foarte promovate în Black Friday și se deschid foarte devreme, cum ar fi la miezul nopții, sau pot chiar să își înceapă vânzările la un moment dat în Ziua Recunostintei. Vinerea Neagră nu este o sărbătoare oficială, dar California și alte state observă „Ziua după Ziua Recunoștinței” ca o vacanță pentru angajații guvernului de stat, uneori în locul altei sărbători federale, cum ar fi Ziua Columb. Mulți angajați non-retail și școli au Ziua Recunoștinței și vinerea următoare, ceea ce, împreună cu weekend-ul obișnuit, îl face un weekend de patru zile, crescând astfel numărul potențialilor cumpărători.

Black Friday a fost de rutină cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului în Statele Unite din 2005, deși rapoartele de știri, care la acea vreme erau inexacte, au descris-o ca fiind cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului respectiv, o perioadă mai lungă de timp. Povestiri similare se repetă an de an în acest moment, care prezintă isterie și lipsa de stocuri, creând o stare de feedback pozitiv.


Ce este Black Friday in Romania?

In Romania, black friday a fost adoptat mult mai tarziu, insa a functionat relativ similar cu ce a fost in Statele Unite, insa, dupa un timp, magazinele online nu faceau fata fluxului online de clienti, si serverele cedau. Astfel, a fost gasita solutia mutarii zilei de „vinerea neagra la emag” din ultima vineri a lunii noiembrie 2019 spre zilele anterioare, tocmai pentru fluidizarea clientelei.

Astfel ca ziua de black friday a fost mutata de majoritatea retailerilor, unele magazine au inceput „ofertele de bf” din luna octombrie.


Cand este Black Friday in Romania 2019 ?

Probabil, va intrebati cand este mai exact Black Friday in 2019 la magazinul online Emag!

Emag,

Incepe ziua reducerilor de vinerea neagra chiar vineri pe 15 noiembrie 2019 ora 07:00

Anul acesta, 2019, se anunta un an de succes, de altfel Emag-ul a pregatit site-ul special pentru a putea face fata fluxului de vizitatori din vinerea neagra. Pe tot felul de forumuri din Romania sunt discutii despre cat de reale sunt ofertele. Anul trecut, personal am urmarit o serie de produse din aceleasi categorii, ca  sa compar preturile in ultimele 2 luni si ofertele aferente. A iesit ca din 5 produse de aceeasi categorie, 3 din ele au avut reducerile cele mai mari in ziua de Black Friday, iar 2 produse au fost la oferte similare cu ceea ce a fost in prealabil.


Care sunt ofertele Black Friday 2019?

2019, se anunta un an mai darnic decat cel anterior de BF la emag 2019.

O sa afisam o lista cu principalele produse care sunt potentiale pentru ofertele black friday emag la reducere in 2019.


Ofertele Black Friday la Electrocasnice in 2019

Iata modelele care au probabilitatea cea mai buna sa fie la oferta reala de Black Friday 2019 la Emag din categoria electrocasnicelor de bucatarie.

masina de spalat rufe Black Friday emag

ofertele black friday emag la masina de spalat vase

Combina frigorifica de bf 2019 la emag

uptor Electric Incorporabil - Ofertele Black Friday Emag

Hota de Bucatarie


Lista oferte de Black Friday la pentru Televizoare LED

oferta televizor led lg uhd 4k de vinerea neagra 2019

Televizor LED 4K Samsung - Ofertele Black Friday Emag 2019


Lista cu ofertele black friday 2019 din Tehnologie: Drone, ochelari VR

Oferta black friday emag la drone de zbor

Ochelari VR 2019 BF 2019


De ce este important sa aveti aceste liste cu oferte la dispozitie de BF 2019?

Este simplu!

Datorita fluxului mare de vizitatori pe site-ul emag, acesta va fi suprasolicitat pentru ca fiecare client va accesa multiple produse si oferte. Astfel, veti executa o cautare mult mai bine definita pentru a adauga exact produsele care sunt la oferte bune de Black Friday 2019 la Emag.


Ce sa cumpar  Vinerea Neagra in 2019?

cele mai bune oferte de black friday 2019 emag

Fiecare categorie de produse va avea cel putin o oferta reala cu preturi reduse considerabil. Trebuie sa fiti agili si sa plasati comanda cat mai rapid.  Anumite categorii principale de produse vor avea multiple oferte rezonabile, asadar, este imposibil sa nu gasiti o oferta buna si pentru voi. Cele mai bune recomandari in 2019 sunt legate strict la felul cum va miscati pe site. Listele acestea din articol vor fi benefice mai ales atunci cand website-ul Emag se misca greoi datorita fluxului foarte mare de clienti.


Cum sa cumpar produsele la ofertele Black Friday Emag

Ideal,

Este sa aveti salvat un card de debit sau de credit salvat cu datele personale pe site-ul Emag.ro, astfel veti putea executa mai multe comenzi si veti plati instantaneu.

Tineti minte!

Milioane de oameni vor incerca sa cumpere la fel ca voi, cele mai bune oferte de Black Friday 2019. Orice secunda salvata in plus, te duce mai aproape sa plasezi comanda cu ofertele cele mai bune din Vinerea Neagra 2019.

Deci, un plus este sa ai detaliile personale gata completate: Cardul de cumparaturi, datele de livrare/facturare sa fie obligatoriu salvate pe magazinul online Emag.

Alt lucru de luat in considerare de Black Friday 2019:

Salvati produsele dvs. favorite in lista de dorinte „wishlist”. Desi este probabil sa nu gasiti fix ofertele cele mai bune exact pentru produsele favorite.

Merita sa incercati!!!

Originea cuvantului Black Friday

Timp de secole, adjectivul „negru” a fost aplicat zilelor în care au avut loc calamități. Multe evenimente au fost descrise drept „Black Friday”, deși cel mai semnificativ astfel de eveniment din Istoria americană a fost Panicul din 1869, care a avut loc atunci când finanțatorii Jay Gould și James Fisk au profitat de legăturile lor cu Administrația Grant în încercarea de a colța piața aurului. Când președintele Grant a aflat de această manipulare, el a ordonat Trezoreriei să elibereze o ofertă mare de aur, care a oprit cursa și a determinat scăderea prețurilor cu 18%. Averea a fost făcută și pierdută într-o singură zi, iar propriul cumnat al președintelui, Abel Corbin, a fost distrus.

Prima utilizare cunoscută a „Black Friday” pentru a face referire la ziua după Ziua Recunoștinței apare în jurnalul, Managementul și întreținerea fabricii, pentru noiembrie 1951, și din nou în 1952. Aici s-a referit la practica lucrătorilor care apelează bolnav în ziua următoare Ziua Recunoștinței, pentru a avea un weekend de patru zile. Cu toate acestea, această utilizare nu pare să fi atins. Cam în aceeași perioadă, termenii „Black Friday” și „Black Saturday” au fost folosiți de polițiștii din Philadelphia și Rochester pentru a descrie aglomerația și congestionarea traficului care însoțesc începutul sezonului de cumpărături de Crăciun. În 1961, orașul și comercianții din Philadelphia au încercat să îmbunătățească condițiile, iar un expert în relații publice a recomandat rebranduirea zilelor, „Vinerea Mare” și „Sâmbătă Mare”; dar acești termeni au fost uitați rapid.

Utilizarea sintagmei s-a răspândit lent, apărând pentru prima dată în The New York Times pe 29 noiembrie 1975, în care se referă încă la „cea mai aglomerată zi de cumpărături și trafic din an” din Philadelphia. Deși în curând a devenit mai răspândit, The Philadelphia Inquirer a raportat în 1985 că retailerii din Cincinnati și Los Angeles încă nu știau acest termen.

Pe măsură ce expresia a obținut atenție națională la începutul anilor ’80, comercianții care au obiectat la utilizarea unui termen deriziv pentru a face referire la una dintre cele mai importante zile de cumpărături ale anului au sugerat o derivare alternativă: faptul că comercianții cu amănuntul operau în mod tradițional cu o pierdere financiară pentru cea mai mare parte a anul (ianuarie până noiembrie) și și-au adus profitul în perioada sărbătorilor, începând din ziua următoare Ziua Recunoștinței. Când acest lucru a fost înregistrat în înregistrările financiare, practicile contabile obișnuite ar folosi cerneală roșie pentru a afișa sume negative și cerneală neagră pentru a arăta sume pozitive. Black Friday, în conformitate cu această teorie, este începutul perioadei în care comercianții cu amănuntul nu ar mai fi „în roșu”, în loc să obțină profiturile din acest an. Cea mai cunoscută referire publicată la această explicație apare în The Philadelphia Inquirer pentru 28 noiembrie 1981

Istoria Black Friday

A doua zi de Ziua Recunoștinței ca început neoficial al sezonului de cumpărături de vacanță poate fi legată împreună cu ideea paradelor lui Moș Crăciun. Paradele care sărbătoresc Ziua Recunoștinței includ adesea o apariție a lui Moș Crăciun la sfârșitul paradei, cu ideea că „Moșul a sosit” sau „Moșul este chiar după colț”, deoarece Crăciunul este întotdeauna următoarea sărbătoare importantă după Ziua Recunoștinței.

La sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, multe parade de Moș Crăciun sau Ziua Recunoștinței au fost sponsorizate de magazinele mari. Printre acestea s-a numărat Santa Moș Crăciun, din Canada, sponsorizat de Eaton’s, și Ziua Ziua Recunostintei Macy, sponsorizată de Macy’s. Magazinele mari ar folosi paradele pentru a lansa o apăsare publicitară mare. În cele din urmă, a devenit doar o regulă nescrisă ca niciun magazin să nu încerce să facă reclame de Crăciun înainte de încheierea paradei. Prin urmare, a doua zi după Ziua Recunoștinței a devenit ziua în care a început oficial sezonul de cumpărături.

Relația Ziua Recunoștinței cu cumpărăturile de Crăciun a dus la controverse în anii ’30. Magazinele de vânzare cu amănuntul ar fi dorit să aibă un sezon mai lung de cumpărături, dar niciun magazin nu a dorit să se încadreze în tradiție și să fie cel care să înceapă publicitatea înainte de Ziua Recunoștinței. Din acest motiv, în 1939, președintele Franklin D. Roosevelt a emis o proclamație prezidențială proclamând Ziua Recunoașterii a fi a patra joi din noiembrie, mai degrabă decât joiul trecut, ceea ce înseamnă în câțiva ani cu o săptămână mai devreme, pentru a prelungi sezonul de cumpărături de Crăciun. [28 ] Majoritatea oamenilor au adoptat schimbarea președintelui, care a fost consolidată ulterior printr-un act al Congresului, dar mulți au continuat să sărbătorească Ziua Recunoștinței la data tradițională. [28] Unii au început să se refere la noua dată drept Franksgiving.

În 2015, Amazon.com a organizat un eveniment „Prime Day” în iulie și a promis oferte mai bune decât în ​​Black Friday, cu repetarea Prime Days în 2016 și 2017. Alte companii au urmat oferte „Black Friday în iulie”, care au fost la fel de bune ca, sau mai bine decât cele din noiembrie.

Cand a fost importat Black Friday in Romania?

Conceptul a fost importat în România de eMAG.ro și Flanco în 2011 și a devenit mai mare în fiecare an. Cei doi au raportat cele mai mari vânzări de Black Friday în 2014. eMAG a vândut produse în valoare de aproximativ 37 de milioane de euro, în timp ce vânzările Flanco au totalizat 22 de milioane de euro. Sute de retaileri și-au anunțat participarea la campania din 2015 .

În 2015, 11 milioane de români spun că au auzit despre Black Friday, care este 73% din segmentul țintă de 15 milioane de oameni. 6,7 milioane intenționează să cumpere ceva în cel mai mare eveniment comercial al anului în România.

În România, Black Friday este cu o săptămână înainte de SUA Black Friday.

xTz

www.xtz.ro urmărește cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă arată ce este cel mai nou pentru 2020, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de cele mai bune tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Opiniile și părerile sunt obiective și nu sunt sponsorizate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button

Am detectat adblock

Inchide adblock te rog