Electrocasnice mici

Recomandare aspirator, cel mai bun sfat!

Ce aspirator sa cumpar? Cu sac sau fara?

[toc]Aspirarea nu este cea mai amuzantă activitate într-o casă. Nimeni nu vrea sa petreacă ore în șir la curățarea casei cu aspiratorul. De aceea am decis sa abordăm subiectul și să facem o recomandare aspirator foarte obiectivă.

Cumpărarea aspiratorului ideal pentru casă este esențial pentru a face întregul proces de aspirare mai rapid și mai ușor.

Ce tip de aspirator să cumpăr?

Cu toate acestea, aspiratoarele vin în diferite forme, dimensiuni și stiluri, să alegi care este cel mai bun pentru tine poate fi dificil. Pentru a ajuta la clarificarea confuziei, o sa facem o recomandare de aspiratoare obiectivă cu cele mai bune modele din prezent. O recomandare aspirator depinde foarte mult de spatiile in care va fi folosit.

Cele mai populare branduri de aspiratoare: BOSCHELECTROLUX , WHIRLPOOL , BEKO , HOTPOINT , ROWENTA , KARCHER

Care este cel mai bun tip de aspirator

Există două opțiuni cheie care trebuie făcute aici. În primul rând, trebuie să alegeți între aspiratoarele cu sac și fără sac; în al doilea rând, să alegi intre un aspirator vertical sau de tip cilindru? Vom ajunge la acestea într-un moment.

Dar există o altă opțiune – aspiratoare fără fir. Comoditatea aspiratoarelor fără fir pe care o oferă este o tendință crescătoare a pieței și merită luată în considerare. Cele mai multe nu sunt la fel de puternice ca și aspiratoarele cu cablu, dar fac asta cu versatilitate și simplitate. Aspiratorul fără cablu face curățarea locului mult mai ușor, deci sunt o alternativă excelentă dacă aveți deja un aspirator decent cu cablu de alimentare pentru locuri ce necesită putere de aspirație mai mare.

Recomandare aspirator cu sac sau fără?

Sunt avantaje și dezavantaje la ambele tipuri de aspiratoare. Principalul beneficiu al unui aspirator fără sac este că nu se pierde puterea aspirației, sau cel puțin este o reducere mai mică a puterii, pe măsură ce curățătorul se umple. Performanța variază de la brand la brand, în funcție de calitatea sistemelor, dar acesta este punctul cheie de vânzare.

Problema cu aspiratoarele fără sac este că pot trimite praful înapoi în camera ta când sunt golite dacă nu ești foarte atent. Aici sunt cele mai bune aspiratoare cu sac, în special tipul de auto-etanșare folosit de Miele. Un aspirator cu sac este o opțiune mai bună dacă aveți membrii în familie cu diferite alergii.

Un alt avantaj al aspiratoarelor fără sac este faptul că nu trebuie să cumpărați sacii/pungile, economisind niște bani pe termen lung. Cu toate acestea, cele mai multe mașini de curățat fără sac trebuie să aibă filtrele lor curățate o dată pe lună sau cam asa ceva, ceea ce înseamnă că trebuie lăsate să se usuce timp de cel puțin 24 de ore.

Recomandare aspirator vertical sau normal de podea?

Indiferent că alegi un aspirator cu poziție verticală sau normal, depinde de stilul cu care te simți mai confortabil, dacă aveti locuri mai dificil de accesat în casă pentru curățare atunci un aspirator normal este mai potrivit. Aspiratorul vertical are avantajul că nu are acel furtun care se crapa mereu.

Nu putem spune că unul curăță mai bine ca altul. Rămâne doar să alegeți cu ce vă simțiți mai confortabil să utilizați.

Cum să testăm aspiratoarele?

Fiecare recomandare aspirator vine după o documentare serioasă și testări multiple.

Dacă ești într-un magazin fix și ai posibilitatea să faci probe, este benefic.

Când examinăm aspiratoarele, ne uităm la următoarele lucruri:

Manevrabilitate – Uită-te la cât de ușor să îl manevrezi, să tragi și să ridici aspiratorul. Testați pe covoare și podele dure și căutați probleme cum ar fi supraîncărcarea de cantitate de praf strânsă.

Curățarea covoarelor – Testați folosind pulbere albă pe covoare întunecate și testați după trei treceri cu aspiratorul.

Curățarea marginilor – Acest test analizează cât de bine mașina curăță până la marginea plintelor de perete.

Curățare curată a podelei – efectuți teste similare pe podele dure și ne uităm la cât de bine aspiratorul aspiră praful între canalurile gresiilor.

Curățarea părului de animale – Cât durează și câte treceri cu capul aspiratorului are nevoie pentru a curăța un cerc de păr de animale.

Zgomot – Un criteriu care e greu de controlat, intotdeauna aspiratoarele cu putere mare de aspirare au motoare mai puternice, deci, genereaza zgomot mai mult.

De asemenea, verificați pentru a vedea ce accesorii sunt incluse, cât de bine funcționează și cât de versatilă este mașina. De exemplu, unele aspiratoare sunt bune la anumite locuri de muncă, în timp ce altele au o mulțime de instrumente care le fac deschise la o varietate mai mare.

Alte detalii pe care le verificăm includ lungimea cablului pe aspiratoarele cu cablu. Puteți verifica aceste teste timp de 30 de zile beneficiind de legea returnarii produselor comandate online.

Recomandare aspirator bun la toate

O să vorbim într-un articol viitor separat despre aspiratoarele cu acumulator și despre roboții de aspirare, unde, o sa facem cea mai buna recomandare aspirator fara fir.

Iată și trei modele foarte bune de aspiratoare:

Aspirator fara sac Philips

recomandare aspirator bun 2018

Aspirator Albatros Active Eco, 1400 W

cele mai bune aspiratoare

Aspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD

recomandare aspirator vertical

Tags

xTz

www.xtz.ro urmărește cele mai recente descoperiri în domeniul tehnologiilor de consum și vă arată ce este cel mai nou pentru 2020, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim informațiile, instrumentele și sfaturile care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de cele mai bune tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Opiniile și părerile sunt obiective și nu sunt sponsorizate!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și

Close
Back to top button
Close