Tehnologie

Recomandare Yala electromagnetica buna fara cheie 2019

Cum sa alegi o yala smart

Desi multa lume este de acord ca o yala electromagnetica ofera beneficii multe comparativ cu o yala normala cu cheie, poate fi foarte dificil sa alegi o yala smart fara cheie buna pentru tine.

In final, sunt foarte multe modele de incuietori fara chei pe piata.

Deci,

Cum sa alegi o yala potrivita pentru tine? Sunt trei factori decizionali pentru care sa decizi care este cea mai buna yala electronica fara cheie.

1. Ce nivel de securizare vrei sa ai la o yala electromagnetica?

Ai nevoie de o yala pentru casa in care locuiesti? Sau vrei o securizare a unei camere din spatiul unde lucrezi?

Daca vrei o yala pentru spatiul in care locuiesti, trebuie sa te orientezi spre incuietorile care au un aspect mai rezidential decat un aspect industrial. De regula yalele industriale sunt mai micute si cu un nivel mai mic de securitate.

2. Preferi un sistem de incuiere electronic sau mecanic?

Sistemele de incuiere electronica fara chei necesita o sursa de alimentare, anumite modele au baterii reincarcabile, alte modele se alimenteaza la priza.

Yalele mecanice sunt ideale doar daca nu ai incredere in tehnologiile moderne si nu esti obisnuit sa le folosesti/stapanesti.

Yalele electronica sunt flexibile si vin in diferite forme de securizare, coduri de acces foarte bine securizate care nu pot fi sparte.

Cele mecanice au doar posibilitate de a seta un singur cod de deblocare, ceea ce poate fi suficient, dar daca vei vrea sa adaugi un cod de deblocare nu vei putea.

3. Ai nevoie de control de la distanta de acces?

Daca ai nevoie sa deblochezi yala de la distanta, trebuie sa te orientezi spre o yala care are aceasta caracteristica. Sunt destul de multe situatii cand este benefica o astfel de yala. Fie iti vine menajera, fie copilul caruia vrei sa ii descui usa.

Asadar raspunsul la intrebarea ce yala electronica sa aleg, depinde foarte mult de fiecare utilizator in parte. Iata si cateva recomandari de yala electronica smart fara chei.

Recomandare yala electromagnetica 2019

Yala smart digitala pentru usi HUNE

recomandare yala electromagnetica smart 2019

Aceasta yala electronica fara chei este special conceputa pentru securizarea camerelor, este ideala pentru moteluri/hoteluri/hosteluri etc. Veti putea genera coduri de acces pe care il puteti trimite online cui vreti sa dati acces. Daca dupa 5 secunde de la introducerea codului de acces usa nu va fi deschisa manual, atunci incuietoarea se va bloca si va fi necesara introducerea din nou a codului.

Tipurile de coduri de acces ce pot fi generate sunt:
– temporare: permite o singura deschidere
– cu numar de deschideri limitate: max 16 deschdieri
– pe ore: permite accesul la o data, intre anumite ore cu data de inceput si data de sfarsit

Setarea de la distanta de pe un laptop sau smartphone.

Configurarea acestei incuietori electronice este destul de simpla. Puteti seta intervalul de timp in care codurile de acces se schimba.

Alimentarea incuietorii se face prin 4 baterii de 1.5v.

Pareri pro yala electromagnetica:

 • pret
 • soft de distribuire a codurilor de acces online
 • usor de montat
 • are chei fizice in cazul in care nu folositi codurile de acces

Pareri contra:

 • Alimentare cu baterii AAA sau o sursa separata de tensiune (achizitionata si instalata separat) de 6v

Yala smart rezidentiala

recomandare Yala electronica rezidentiala

Cea mai buna yala electronica smart in opinia noastra, poate fi folosita pentru orice tip de securizare, fie pentru securizare usii de la casa in care locuiti, fie pentru hoteluri sau alte business-uri ce necesita securizarea incaperilor.

Acest model are multiple moduri de securizare, fie prin amprenta digitala, prin cod de acces sau mecanica prin chei, prin bluetooth deblocare automata. Se alimenteaza prin 4 baterii reincarcabile de 1.5v, dar in cazul in care uitati sa le incarcati, usa se poate debloca prin chei. Puteti opta prin a genera un cod separat pentru o singura deschidere. Tipurile de securizare si acordare de acces sunt aproape nelimitate. Dar cel mai usor de folosit este securizare prin amprenta sau prin deblocarea automata cand va apropiati de usa cand aveti telefonul la voi (prin bluetooth).

Avantaje:

 • versatilitate
 • bateriile tin destul de mult
 • nu necesita cablaj electric
 • materiale de calitate superioara
 • control din smartphone
 • se pot transmite coduri de invitatie bluetooth
 • control IOS si Android

Dezavantaje:

 • pretul putin maricel

 

Tags

Flavius Tech

Pasionat de IT, cu experiență de 22 de ani în informatică, angrenat în diferite proiecte de web developing, am creat Flavius-Tech.ro din pasiunea pentru noile tehnologii din IoT (Internet of Things) pentru informarea obiectivă și corectă a diferitelor produse IT.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică de asemeni și

Close
Back to top button
Close